G pilnas kūgio formos antgalis,G-SQ visą kūgio purkštukas G kieto kūgio formos antgalis,H-SQ visą kūgio jet antgalis

€105.35 Nemokamas pristatymas

Žymos: dujų jet antgalis, tuščiavidurio kūgio purkštukas, purkšti vandenį, pcb spray, ventiliatorius spray, kietojo kūgio purkštukas, srove plauti, spiralės purkštukas, kūgio formos antgalis, gaisro purkštuvas.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Medžiaga: Metalo
  • Purkštuvo Tipas: Siurblys
  • Metalo Tipas: nerūdijančio plieno
  • Tipas: Purkštuvai
  • Modelio Numeris: G pilnas kūgio formos antgalis

Bendras Programas, Aušinimo pagrindinių metalų ir kitų medžiagų.Sukurti ir paskleisti lašai cheminės reakcijos tvarkymo.Deluging degiųjų medžiagų ir rezervuarai, skirti gaisro slopinimo ir prevencija.Dulkių kontrolės perdirbimas, birių rūdų,akmens anglių,kalkių,smėlio ir žvyro.Putų lūžimo,aeracija,deaeration.Dujų plovimas,plovimo ir aušinimo.Plovimo ir Skalavimo.

Purškimo addivities į Juostelės Maišytuvai.Aušinimo Konservuoti vaisiai ir daržovės Aušinimo Dujų kanalai.Garų kondensacija vamzdynais.

Susisiekite su mumis:

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

-Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

Atsiliepimai:

-Visų produktų yra 100% originalus naujas ir išbandyti dar kartą iki išsiuntimo.Klientų patenkinamas ir yra mūsų tikslas.

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

-Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas