Atstumas USB HD Skaitmeninis Priartinimas 1000 kartų Elektronų Mikroskopu Odos, Plaukų Folikulus Tikrinimo Mobiliųjų Telefonų Pramonės Remontas

€37.93 Nemokamas pristatymas

Žymos: labai mažos apimties 1000, aparatas, plaukų, 1000gb, kapiliarinis mikroskopu 1000, elektronų microscop, mikroskopas 1000 43, blakstienų augimo serumas, kamera microscop, grožio salonas logotipas, 1000gb hdd.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Svoris: 500g
  • Okuliaro Didinimas: 1000XIR
  • Dydis: 10*20*30
  • Tikslas didinimo: 1000XIR
  • Priemonė didinimo: 1000XIR
  • Tipas: Elektronų mikroskopu

Atstumas USB2.0 HD Skaitmeninis Priartinimas 1000 kartų Elektronų Mikroskopu Odos, Plaukų Folikulus Tikrinimo Mobiliųjų Telefonų Pramonės Remontas Nemokamai adapterio kabelis, garantija 1 metai, specialus pasiūlymas produktų, ne kokybės problemų, negrąžinamą, negrąžinamus, jokių blogų atsiliepimų, tai ne pirkti.Paramos realiu laiku peržiūrėti nuotraukas į mobiliuosius telefonus su OTG "Android" sistemos Produktų Įvadas 1. USB HD skaitmeninis mikroskopas nauja 1-500x USB elektroninis mikroskopas priima šalies viduje padarytas profesionalus mikroskopu galvos, ir vaizdinės reklamos efektas yra realus.Produkto parametrai: Jutiklis: didelio našumo šviesai chip Pagrindinės valdymo lustas: importuojamų pagrindinių kontrolės 24 bitų DSP Objektyvas: HD Daewon/Aliuminio Lydinys Didinimas: 1X~500X Foto/Video: Built-in Rezoliucija: 640*480, 1600*1200 (statinio) Skaitmeninis priartinimas: 5-etape, Vaizdo nuotolis: 0~500m Vaizdo raiška: standartinis 640*480 Fiksuotas laikiklis: Vientianas metalinis laikiklis, CD: Yra vairuotojas, matavimo įranga, rankinis Maitinimas: USB (DC5V) Paramos jungtis: USB2.0&USB3.0&USB1.1 yra suderinama Dinaminis frame rate: 30f/s pagal šviesos ryškumą 600 lux Ryškumo diapazonas: 0~40000mLux gali kontroliuoti ryškumo šviesos Aparatūros reikalavimai: PetiumL arba aukščiau, 20M kietajame diske, CM ROM, 120MB atminties, Direct X VGA kortelės Palaikymas balso: Kinijos [Supaprastintą], Kinijos [Tradicinių], anglų [Kitas balsas turi būti pritaikytas) Paramos sistema: W'ndows2000 platforma SP4/windows XP/Vista/Win7/win8/win10 Produkto spalva: matinė juoda, kitos spalvos gali būti pritaikytas Gaminio dydis: 112mm (ilgis) * 33mm (skersmuo)Atramos dydis: 80mm (didelis), reguliuojama Gaminio Rūšis: 255g

Jis ateina su Kinų ir anglų kalbomis variantais bandymo programine įranga + 8 LED žibintai, universalios metalo bazė, kuri yra labai patogus kišeninis naudoti. 2. Pagrindinis tikslas Vabzdžių stebėjimas (pavyzdžiui, skruzdės, tarakonai ir kt.), kolekcija aštrių ginklų, vaikų tirti, spausdintinių plokščių tikrinimo, mineralų, ranka, antikvariniai daiktai, antikvariniai daiktai, čekiai, senovinės monetos, kaligrafijos ir tapybos, medžiaga tikrinimo, tikslieji objektai ir kt., padidinti ir išmatuoti, fotografuoti, ir dalis , skirta rankinei elektroninių didinamasis stiklas, skaitmeninis mikroskopas...Priminimas: Kai naudojant, pašalinti skaidrus, priekyje su mikroskopu taip, kad mikroskopą galima aiškiai matyti!Apie mokėjimo būdą:

1) Mes priimame TT (Alipay iš "Western Union").Visos pagrindinės kreditinės kortelės, gali būti priimami ir per saugių atsiskaitymų procesorius escow.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo pateikimo.

3) Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

Dėl transporto klausimais:

1. Pasaulio transportas. (Išskyrus tam tikrus šalių ir APO/FPO)

2. Proceso tvarka laiką po to, kai mokėjimas patvirtino.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdas rodomas ne faktinė punktas ir yra nuoroda tik.

5. Paslaugų transportavimo metu teikia subjektas, išskyrus savaitgaliais ir per šventes.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

6. Jei negavote prekės per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes seks prekes ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti klientai!

7. Dėl inventorizacijos statusą ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Dėl tarifų mokėjimo įvairių šalių:

Vietinių rinkliavų ir mokesčių, jei visus importo muitus ar mokesčius taikomos jūsų šalyje/regione, jūs esate atsakingas už mokėti už juos, kaip pilietis.Jei jūsų šalies muitinės departamento sulaiko paketą, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

Grįžtamojo ryšio apie klientų:

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome norma sandorio detalės (detaliai pardavėjo reitingus) su "perfect 5 žvaigždės" eBay ir palikite mums teigiamų atsiliepimų.Po apmokėjimo, sistema automatiškai atsiliepimą.

Prašome palaukti, 12 į 24 valandas el. paštu gauti atsakymą.Jei jums nėra gavę mūsų atsakymą, prašome siųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Paaiškinimas apie grįžimą:

1. Nuo tos dienos, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti.Jei jūs turite šio elemento daugiau nei 7 dienas, tai bus laikoma panaudota, ir mes ne grąžinti arba pakeisti jį jums.be jokių išimčių!Pirkėjai ir pardavėjai turėtų padengti pusę transportavimo išlaidos.

2. Visos grąžinamos prekės turi naudokite originalią pakuotę ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti ir savo pašto adresą.

3. Mes grąžinsime visą pasiūlymo suma jums gavusi originalios prekės ir pakuotės, įskaitant visus komponentus ir priedus.Tiek pirkėjai ir pardavėjai bus atšaukti express sandorio.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Jei produktas neatitinka reklamos reikalavimai, mes padengti visas siuntimo išlaidas.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas