2 VNT. Už Huawei MediaPad M2 M2-A01W 10 colių " Tablet Grūdintas Stiklas Screen Protector 2.5 D 9H Premium Apsauginės Plėvelės

€7.58 Nemokamas pristatymas

Žymos: huawei mediapad m5 pro ekraną, "huawei" m5, atsparus smūgiams tablet, huawei mediapad t5, Raštas, m5, huawei m2 801l ekranas, "huawei mediapad "pro", stiklo lite, tabletės plėvelė.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Savybės: Lengva įdiegti
  • Suderinamos Prekės: Už "Huawei"
  • Medžiaga: Grūdintojo Stiklo
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Naudoti: PDA
  • Kiekis: 2 Pakuočių

2 VNT. Už Huawei MediaPad M2 M2-A01W 10 colių " Tablet Grūdintas Stiklas Screen Protector 2.5 D 9H Premium Apsauginės Plėvelės Aprašymas: 1. Į grūdintas stiklas, Plėvelės,Ultra-plonas ir puikus lankstumas.Ekranas yra apie 0,30 mm storio.jums nereikia nerimauti, ar refleksai jūsų telefono sulėtėtų po įklijavimo filmas ne visiems. 2. Su grūdinto stiklo Plėvelė 9H kietumu .Tai grūdinto stiklo ekranas filmas yra pagamintas iš premium grūdinto stiklo ir turi kietumo 9H+,todėl jis gali apsaugoti save nuo to, kai subraižytas arba susmulkinti į gabalus, veiksmingai ir nuolat 3. Su grūdinto stiklo Plėvelė Anti-Sudužti:screen protector .Jei neveikia, grūdintas stiklas bus sulaužyti į nedidelius gabalus, kurie yra ne staigiai, o tai daug saugiau vartotojams. 4. Su grūdinto stiklo Plėvelės Šviesos pralaidumas, 99.9%.Filmas yra aukštas šviesos pralaidumo.Aukštas šviesos perdavimo ir mažai šviesos atspindys,filmas gali suteikti jums su aukštos raiškos ekrano tik, kaip įprasta. 5. Su grūdinto stiklo PlėvelėAnti-oil/Anti-vandens.Screen Protector gali tilpti jūsų telefonas gerai ir padaryti didelį skirtumą apsaugoti savo "iPad" Pro " nuo nulio,pirštų atspaudus,vandens,aliejaus,dulkių,šoko,slydimas ir pan.Kai tamsintas su vandens,dirvožemio,dumblo,naftos ar kitų priedų,gali būti išvalyta, be jokių pastangų. 6. Oleophobic danga:Oleophobic danga gina nuo pirštų atspaudų ir kitų teršalų bei padaro kino lengva valyti 7. Lygaus paviršiaus.Net pusių ekrano plėvelė jaučiasi sklandžiai, nes tai žmogiškas dizainas. 8. Patogu naudoti.Ji turi puikų sukibimą.Norėdami įklijuoti filmas,vienintelis dalykas, ką jums reikia padaryti, tai išvalyti ekraną ir kruopščiai. 9. Patvarus.Su geros kokybės ir aukštos kokybės,jis gali dirbti ilgą laiką.Diegimo Instrukcijos 1. Švarūs jūsų telefono su mikro pluošto šluoste. 2. Nuimkite apsauginę plėvelę ant stiklo. 3. Įdėti stiklo ekraną. 4. Jei yra, kiti priedai,prašome galutinis įrengimas.

Įdiegti Veiksmus------------------------------------------------------------------------------

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas