Karaca Plus 2 in 1 Türkish Kavos Filtras Kavos Espresso Maker " Su Pieno ar Vandens Unikalus Pasaulyje Tik Su Šildymo Funkcija

€235.90 €125.03 Nemokamas pristatymas

Žymos: ESPRESSO, brita vandens filtras, aliuminio espresso maker, rankinis kavos virimo aparatas espresso, kavos virimo aparatas rožinės spalvos emalis, saeco gaggia, kavos espresso maker, engrav lazeriu, espresso maker, kondicionieriai "panasonic".

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Įtampa (V): Naudojama 220-240
  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 153.03.06.1632
  • Funkcija: ESPRESSO
  • Sertifikavimo: CE
  • Tipas: Espresso Kavos Virimo Aparatas
  • Korpuso Medžiaga: nerūdijančio plieno
  • Talpa (Taurė): 8-12 puodelių
  • Galia (W): 1400W

Karaca Proto Plus 2 In 1 Kavos Aparatas - Kremas turkiškos kavos ir filtro kavos rūšių, kurios palengvina jūsų nuovargis ir sustiprinti savo pokalbius chaosas iš kasdienio gyvenimo, vis daugiau ir daugiau plačiai vartojamos produktus.Turkiška kava, kuri turi ypatingą vietą kiekvieno žmogaus širdis su savo tradicinį skonį, ir filtras kavos rūšių, kurių populiarumas vis didėja kiekvieną dieną su naujos kartos tendencijas, yra plačiai vartojamos kavos entuziastai, ne tik kavinėse, bet namuose ir biuruose.Jei norite cook ir tarnauti aukštos kokybės ir skanus kavos už save ar savo artimuosius, jūs galite lengvai įgyvendinti šį prašymą, turinti naujos kartos ir funkcionalus kavos aparatas.Būkite pasiruošę gerti ir tarnauti savo svečiams švieži ir skanūs kavos kavos su Karaca Çağdaş Plus 2 in 1 kavos aparatas.Su Karaca Prisiminti, be to, jūs galite paruošti tiek turkiškos kavos ir filtro kavos su meistrišką kokybę.Naudingų Funkcijų Produktas - Jis turi funkcija, rengimas tiek turkiškos kavos ir filtro kavos. - Jis suteikia galimybę aptarnauti iki penkių žmonių vienu metu. - Su savo idealus alaus temperatūrai, tai užtikrina, kad jūsų kava gali būti virti, švieži ir skanūs be degimo. - Filtras apsaugo jūsų kavos iš aušinimas su temperatūros apsaugos funkcija, kuri trunka 30 minučių. - Su nerūdijančio plieno filtras, jis padeda jums užvirinti filtrą kavos ramybę. - Ji siūlo saugią patirties su savo garsiniai perspėjimo sistema, vandens išsekimo saugos.Techninės specifikacijos - Šildymo Saugos: Taip - Stiklo Taros: Taip Galia: 1400W - Automatinis Maitinimo Išjungimas: Taip Apie Karaca Khan įkurta 1973 metais, Turkijoje, suburti metų patirtį ir supratimą apie naujos kartos modernus paslaugų srityje, namų tekstilės gaminių ir virtuvės produktai siūlo aukštos kokybės produktus savo klientams.Prekės, kurių pagerėjo pati nuo savo įkūrimo, yra viena iš pionierių savo sektoriuje šiandien. - Ar Filtro Kavos ar turkiškos Kavos - turkiška Kava, 5 žmonės ir Filtro Kavos už 5 žmonės vienu metu - Idealus alaus temperatūra - Alaus filtro kavos su nerūdijančio plieno filtras - 30 minučių šilumos išsaugojimą filtro kavos Pakuotės Informaciją Ilgis: 24 cm Plotis: 40 cm, Aukštis: 32 cm Svoris: 4 kg - Rengti Pieno Gėrimas Ji virėjai skonių turkiška kava su pienu, karštą šokoladą su pienu ir kava su pienu, ne idealus derėjimas. - Pieno Šildymo Ji šildo pieną, ideali temperatūra be virimo. - Garantija garantija galioja 2 metus.

Vežimas

1. Jūsų užsakymas bus paruoštos ir išsiųstos per 1-2 dienas po Cleren.lt patikrina mokėjimo.

2. Mes laivas visus mūsų daiktus per CAINIAO.Galite patikrinti apytikslis pristatymo laikas paketu iš jūsų apskrityje iš mūsų pristatymo žemėlapyje.

3. Jums bus gauti savo sekimo numerį iš Cainiao.Jūs galite sekti savo paketus kiekvieną kartą .

***Jūs galite patikrinti, pristatymo laikas, produktų žemėlapyje toliau.***

Grąžinimas ir keitimas

1. Mes garantija, kad visi produktai, mes gaminame yra pilnas mūsų pažadėjo kokybės.

Mūsų kokybės kontrolės departamentu, bus dvigubai patikrinti jūsų gaminio, prieš siunčiant iš pakuotės.

Jums nebus gauti bet kokybės defektų!

2. Jei nesate patenkinti savo užsakymą nors nėra kokybės problema,

Galite grįžti produkto pakeisti arba grąžinti pinigus.

Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant į produktų.

Atsiliepimai

1. Dalintis savo džiaugsmu ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių .

Jei įmanoma, jūsų nuotrauką su jūsų naujas produktas leis mums labai laimingas !

2. Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome nesuteikia mums blogų atsiliepimų tiesiogiai (Savo blogų atsiliepimų skauda mums labai)

prašome siųsti mums tekstinį pranešimą.Mes, be abejo, suteiks jums tinkamą sprendimą apie savo rūpesčius, ir kad jūs turite 100% patenkintas.

Susisiekite su mumis

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Visus el. laiškus ar žinutes bus atsakyta nedelsiant.

Dėkojame, kad pasirinkote mus!

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas