1 Pora Vandeniui Batų Apima Vandeniui Lietaus Įkrovos Batų Padengti Daugkartinio naudojimo Ne slydimo Atveju, Vyrams, Moterims, Žygiai Prekes

€19.69 €13.38 Nemokamas pristatymas

Žymos: atsparus vandeniui batų apima koja, žygiai vandeniui batų dangtis, kojinių vandeniui batų, atsparus vandeniui batų padengti zaofeng, zapatos batų apima, lauko vandeniui vaikams batų apima, atsparus vandeniui batų apima yjp, sandėliavimo batų apima, atsparus vandeniui batų priedai, antislip vandeniui batų dangtis.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Funkcija: Atsparus Vandeniui Anti Slip
  • pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Medžiaga: PVC
  • Aukštis: apie 37cm/14.56 colių
  • PAVADINIMAS: Vandeniui Lietaus Kaliošai Apima
  • Spalva: Juoda

Funkcija s:

1、MADOS IR REGULIUOJAMAS DIZAINAS: Madingas sportas stilius.Ateina su platų nagų dizainas, batai yra lengva įdėti ir išjungti.Geras elastingumas aplinkinių ant viršaus; patogus prisitaikyti prie laipsnį sandarumą.

2、neslidus, SULANKSTOMAS, DAUGKARTINIO naudojimo: Tai lengvas ir sulankstomas vandeniui batai padengti lengva nešiotis į savo maišą ir bagažo.Ekologiškas ir ekonomiškas, todėl jūs galite naudoti batai padengti vėl ir vėl.Puikus kelionės!

3、VANDENIUI PADENGTI: Daugiau nei atsparus vandeniui, jūsų lietaus batai padengti turi būti atspari vandeniui.Apsaugoti savo sportbačiai nuo lietaus ir purvo stilingai ir laikyti kojas puikiai sausa ir patogi.

4、aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Dvigubas reguliuojamas sagties mygtuką. 100% pagaminta iš tvirtos PVC.Aukštos batų apima apsaugoti batus ir kelnes.Garantuojamas tvirtas ir ilgalaikis, išlaikyti savo batus apsaugoti nuo tampa drėgnas, per blogas oras.

5、PLATUS NAUDOJIMAS: Tinka patalpų, namų valymo darbo arba lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, žygiai, dviračių sportas, žvejyba, sodininkystė, išlaikyti savo batus apsaugoti sausas ir švarus visą dieną.

Aprašymas:

Jums reikės per metus, tai yra ne vienkartiniai batų apvalkalai, jis yra lengvas ir lengvai atlikti įtraukti.Ypač tinka purvo, paplūdimyje, lyjant, sningant, alpinizmas, jodinėjimas, iš visų pusių apsauga, batų ir batų padengti gali suteikti patogumą savo gyvenimą ir naują patirtį

Specifikacija:

Pavadinimas: 100% Vandeniui Lietaus Kaliošai Apima

Medžiaga: PVC

Aukštis: apie 37cm/14.56 colių

Funkcija: vandeniui & anti slip

Batų apima dydis:

XL :batai ilgis =28cm/11.02",tinka batai ES(38-39) ir JAV(6.5-7)

2XL :batai ilgis = 29.5 cm/11.61",tinka batai ES(40-41) ir JAV(7.5-8)

3XL : batai ilgis = 31cm/12.2",tinka batai ES(42-43) ir JAV(8.5-9)

4XL :batai ilgis = 33cm/12.99",tinka batai ES(44-45) ir JAV(9.5-10)

Pakavimo Sąrašas:

1 pora*atsparus vandeniui batų dangtis

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas