Knyga: Mercedes Benz Gelandewagen (W460, w461, w463) (d) 1987-1998G. Į. REM. Paslaugos. kad, pone. PROF. | Legion-Aвтодата

€20.03 Nemokamas pristatymas

Žymos: gimtadienis įtaisą šviesos, juoda hobonichi dangtis, gimtadienis maisto patiekalas, kinijos ifans ekranas, cartigan mielas megztinis, juoda hite kūdikių suknelė, dviračio grandinės dangčiu 20cm, rudos spalvos aksominis kostiumas vyrams, gimtadienis šakutės geltonos.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Prekės Pavadinimas: NĖRA

Suv visada yra patikimas, šiuolaikinių automobilių.Tuo pačiu metu, kai kurie modeliai tapo toks populiarus, kad jie atlaikytų daugiau nei viena karta, pavyzdžiui, serijos prestižinis " Mercedes Benz Suv.Šie atstovas ir, iš pirmo žvilgsnio, pakankamai didelis, kad automobiliai yra žinomas dėl savo charakteristikos-patikimas darbas, puikus surinkimas, buvimas viską, kas yra būtina šiuolaikinio vairuotojo ir nepretenzingas charakterį.Vienu žodžiu, gražus egzempliorius, kad, norint tapti keturių ratų pet kiekvieną supratimą geras vairuotojas technika daugelį metų.Tai tokie vartotojai ir reikia, ir kokybės vadovo veiksmingai dirbti, garažo ar po atviru dangumi.Naujos Remonto Žinynas Mercedes Benz Gelandewagen (W460, w461, w463) bus geriausias directory ne tik tiems, kurie domisi vairuotojai, bet taip pat tiems, kurie profesionaliai užsiima reguliavimas, diagnostika ir remontas Visureigiai šio tipo.Knygoje nagrinėjami modelių, pagamintų nuo 1987 m. ir 1998 m., įrengta atmosferos ir pripūtimu dyzeliniai varikliai 602, 603, 606, 2,5; 2,9; 3,0 ir 3,5 litrų.Šios mašinos yra visiškai įrodyta ir plačiai naudojami šiuo metu.

Leidykla "Legionas-avtodata" yra komanda iš geriausių specialistų, dėl rinkos, dėl kurios produkto kūrimo padėti meistrų ir vairuotojai, ar knyga, ar programinės įrangos, mėgstamą darbą srityje, kurios yra nuolatinė plėtra.Todėl, kiekvienas techninis katalogas šios leidyklos atliekamas labai kokybiškai ir tiksliai, tai yra lengva praktikos meistrai, bet ir mėgėjams, automobilių mechanika, taip pat paprastų automobilių savininkai tokias knygas, atneš daug naudos.Šis remonto žinynas Mercedes Benz taip pat buvo ne išimtis.Prieš mus yra išsamūs, gerai apgalvotos vadovą, kuris turi viską, ko reikia sėkmingai atlikti programų, įskaitant šimtus puikus dizainas, geros kokybės popieriaus.Knyga apima įvairių etaloninių medžiagų ir programos, skirtos efektyviausias tvarkymo Mercedes.Yra apžvalgą statybos VISUREIGIS, kai visi jos elementai ir jų charakteristikos yra minėta, kad vartotojas bus ne turite klausimų procesą, susipažinti su mašina.Tai papildo ir išsami instrukcija Mercedes Benz Gelandewagen (W460 w463 w461), taip pat techninės priežiūros informacija automobilį, kuris yra matomas, kaip ir kokia tvarka visų būtinų prevencinių darbas yra atliekamas.

Knygoje taip pat numatyta, elektros grandinių Mercedes Benz Gelandewagen (W460 w463 w461), todėl off-road elektronika bus kontroliuojami.Taikymo skyriuje yra vienas iš stipriųjų šioje naudojimo instrukcijoje.Ji rodo visus etapus diagnostikos ir remonto, darbo su mašina, kuri gali būti vykdoma ne tik remiantis automobilių paslaugos, bet taip pat garaže, dirbtuvėse arba ant kelių, jei po ranka yra universalūs įrankiai.Atkreipti dėmesį ir daugiau sudėtingų procedūrų, todėl M. ..

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas