1pc Juokingas Plaukioja Vertus-stūmimo Rankena Traukti Laidą Mirksi Plokštė Didelis Ištraukite Laidą skraidančia Lėkšte Su Jungikliu Atsitiktine Spalva

€0.62 €0.45 Nemokamas pristatymas

Žymos: atveju mha realme x11, atveju meizu u20 laivas, atveju meizu m8c m8 c, atveju meizu simpsoni, atveju meizu m6 pinigų, atveju mi 4x originalas, atveju meizu yin yang, atveju meizu m6 gta 5, atveju meizu mx6 metų.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Modelio Numeris: WY920300
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kita
  • Medžiaga: Plastikiniai

Savybės:

1. Lapai yra pagaminti iš minkštojo plastiko medžiagos, kuri gali sumažinti poveikį, iškrovimo, rudenį atsparus ir žaisti.

2. Įdėti skraidančia lėkšte ant rankenos, Ištraukite laidą ant rankenos, sukite skraidančia lėkšte, Labai apakinti, pritraukti vaikus visaip kitaip.

3. Saugi medžiaga-produktas yra pagamintas iš plastiko medžiagos, kuri yra saugi ir ekologiška, ir vaikams galite naudoti ją su savimi.

Aprašymas:

Įdomu šviesos sukasi vairas.Rankena gali būti pakeliami nuo žemės ir gali būti naudojamas kaip giroskopas, kuris yra labai populiarus su vaikais.

Techniniai duomenys:

Spalva: atsitiktinis

Medžiaga: plastikas

Amžius: > 3 metų

Pakuotė:

1 * skraidančia lėkšte su jungikliu

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas