Naujų produktų Velykų atostogų serija 100 kieme 3"75mm folija grosgrain poliesterio juostelės

€75.85 Nemokamas pristatymas

Žymos: grosgrain kaspinu įdomus, grosgrain kaspinu medžioklė, kalėdų grosgrain kaspinu, grosgrain kaspinu švenčių, grosgrain kaspinu nemokamai, grosgrain kaspinu kalėdų disney, grosgrain kaspinu kalėdų elnias, grosgrain kaspinu 16mm atostogų, grosgrain kaspinu dieną, blizgučiai grosgrain atostogų.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Proga: Motinos Diena
  • Modelis: Širdį
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: hh777
  • Skaičius, Vnt: 100 metrų

Prekė: holograma Velykų atostogų serija 100 kieme 3"75mm poliesterio juostelės priimti užsakymą ir didmeninės Medžiaga:100% poliesteris plotis:75mm (3") spalva: kaip paveikslėlyje ( daugiau spalvų.pls susisiekti) sandėlyje:taip medžiaga tipas: grosgrain Kokybė: Visos naudojamos medžiagos yra kvalifikuoti Europos ir JAV rinkos.Spalvos atsparumas yra iki 4 lygio .Kaina: Mūsų kainos yra reasonalble ir konkuruoti su aukščiausios kokybės.naudojimas: kad plaukai lankas, papuošti suknelės,skrybėlės,vestuvės, šventė, festivalis, šalis, ir t. t.

Individualizuotos dizainas yra šiltas.Pls nedvejodami kreipkitės į mane, Jei bendra užsakymo suma yra virš $100,juostelės bus išsiųstas greitai express ,pristatymo dieną bus 3-5working dienų.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas