50pcs Matinio Plastiko Dovanų Dėžutė Balto kropkowany PVC Dovanų Saldainių Dėžutė Pakuotės Aikštėje Skaidri Šalis Vestuvių Plastikinės Dėžės

€17.25 €12.94 Nemokamas pristatymas

Žymos: dėžutė dovanų plastiko, polka dot blynai dėžutę, polka dot makiažas lauke, vestuvių polka dot dovanų maišelis, polka dot skaidrus langelis, aikštėje matinio plastiko vandens butelių, polka dot pūsti dėžės, lauke aišku, polka dot juostele dėžutę, 1 vada vandens butelis.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Modelis: TAŠKAS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skaičius, Vnt: 50pcs
  • Medžiaga: PVC
  • Proga: Jubiliejus
  • Modelio Numeris: 200912

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

AIŠKU, PVC DĖŽĖS – Mūsų visiškai aišku, plastikinės dėžės yra tiesiog idealiai tinka jums rodyti jūsų dovana, pak keksiukai, šokoladiniai saldainiai, suvenyrai, viską, ką galima galvoti apie.Tinka petit macarons arba mini keksiukai.

SUPER SAUGI MEDŽIAGA – Tai aišku, už dėžės yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC, kuris yra visiškai saugus maisto ir plačiai naudojamas išpilstymo gėrimus, pavyzdžiui, gazuoto mineralinio vandens ir gazuotų nealkoholinių gėrimų.

PAPILDOMO ŽAVESIO JŪSŲ DŽIAUGTIS – Tai skaidrus langelis yra labai blizga ir turi unikalius aišku, atrodo, kad suteiktų papildomo žavesio jūsų džiaugtis.Jūsų dovana atrodys išgalvotas mūsų aišku, dovanų dėžutėje.

LENGVA SURINKTI – Mūsų plastikiniai kubas yra puikiai suprojektuoti, su iš anksto raukšles, kad jums būtų paprasčiau surinkti juos.Tiesiog sulenkite išilgai raukšles padaryti savo individualų macaroon langelį.Plius jie turi tuck viršaus ir apačios, lengva, bet saugi atidarymo.

GAUTI SAVO DABAR – Padaryti jūsų pakuotės lengviau ir gražus šiuos aišku, dėžės.Taigi, ką jūs laukiate?Gauti savo mažųjų aišku, dėžutė dabar bet kuris iš jūsų progomis ekranas poreikius.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Spalva: Kaip parodyta

Dydis: Kaip nurodyta

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas