Taktinis SOC II Lygio Saugojimo Kydex Dėklas Su Varžtai Colt 1911 Taktinis RTI Sistema Teisės Juosmens Dėklas Juoda

€37.88 €28.03 Nemokamas pristatymas

Žymos: smith and wesson m, glock wrap, Colt 1911, jautis 1911 dėklai, metalo laikiklis varžtas, airsoft 1911 m, kydex, p228, ginklų dėklas, kydex j įrašą.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • 3 funkcija: RTI Sistema Teisės Juosmens Dėklas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: HP-F1371-BK
  • Funkcija: Taktinis SOC II Lygio Saugojimo Kydex Dėklas
  • 2 funkcija: Dešinėje Juosmens
  • Spalva: BK
  • tinkamas: už colt 1911

*Spalva : BK

* Medžiaga: Kydex medžiagos * Suderinama su Colt 1911 * Ranka: Dešinė Juosmens Dėklas * Tvirtinimo sistema: RTI sistema. * Pagamintas su Kydex medžiagos liejimo įpurškimo. * Suderinamas su Colt 1911. * Suderinama su visais RTI priedai ir laivų su RTI plokštė, įdiegta.Paketas Apima : 1PC * Taktinis SOC II Lygio Saugojimo Kydex Dėklas

1. Užsakymai bus dirbti laiku, kai mokėjimo tikrinimo 2. Prašome įsitikinkite, kad jums vardą ,pavardę, adresą,pašto kodą, yra teisinga. 3. Jei esate skubiai reikia šį paketą, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą ir pasirinkti savo tinkamiausiu pristatymo kompanija. 1. Jei norite grąžinti ar pakeisti produkto, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to gavo paketą. 2. Grąžintas produktas turi būti originalioje pakuotėje ir valstybės.Mes jums gauti pinigus jums po to, kai mes gauti paketą. (transportas mokestis nėra grąžinamas) 3. Nors mes turime griežtą ir profesinės patikrinimo kiekvieno produkto ir pakuotės, bet taip pat negali išvengti žalos, gabenimo metu.Kviečiame jus susisiekti su mumis dėl pakeitimo arba remonto, jei jūs, deja, sugadinta būklės.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas