Seksualus Apatinis Trikotažas T Kelnės Sexy Nėrinių Wetlook Atviro Šakumo Kelnaitės Skaistybės Mielas Lėlės Moterų Erotiniai Apatiniai

€0.17 Nemokamas pristatymas

Žymos: sj8000, moterų odiniai apatiniai, crotchless oda, bafang trikampis, skylę apatiniai, odos apatinis trikotažas moterims, tarpkojo atidaryti panty, latekso apatinis trikotažas moterims, apatiniai wetlook, erotinis kelnaitės moterims su atvira tarpkojo.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Modelio Numeris: seksualus apatinis trikotažas
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Lytis: MOTERIS
  • Spalva: Raudona Juoda
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Apdaila: Duobute

Mokėjimo 1) Cleren.lt palaiko visa, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės, ir pavedimu per bankų.Norėdami sužinoti daugiau apie mokėjimo būdus Cleren.lt, prašome kreiptis į http://help.Cleren.lt/payment_faq.html. 2) Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas nuo jūsų užsakymo, jei įmanoma.Mes tiesiog gabenti prekes į jums pagal adresą, kad jūs rašė Cleren.lt,jei jūs norite pakeisti, palikite pranešimą, kai jūs pateikiate užsakymą.Pristatymas 1), Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 2-5days kai mokėjimas yra visiškai patikrintas. 2) Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų (ypač kinijos oro pašto poste), nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Noice 1) nukentėjo nuo oro, kaip šviesos fotografavimo galimybė į tokių veiksnių, kaip,ar net skirtingų ekrano rezoliucija, ten bus tam tikra spalva, negali būti vengiama. 2) Dėl skirtingų matavimo gestai, dydis gali skirtis, 1~3cm. 3) Rusijos Klientams, prašome palikti mums savo vardą ir pavardę, ar dar mes ne resposible paketo neteko.Tikiuosi jūsų supratimo.Po pardavimo Politikos klausimų, prašome atsiųsti mums pranešimus ar el. laiškus.Mes stengiamės išspręsti.Mes paprastai patikrinti produkto iki pristatymo.Jei gavote defected produkto, prašome mums pasiūlyti susijusius vaizdo įrašus arba nuotraukas.Mes atsiųsime jums kitą gabalas nemokamai, jei ji turi kokybės klausimas.Jei dydis netinka, jūs galite grąžinti prekę mums nemokamai pakeitimo, tačiau pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių kainą, arba mes galime jums pasiūlyti 30% nuolaida antras gabalas su tinkamo dydžio, jei jūs jį išlaikyti.Atsiliepimus, Jei esate patenkinti, prašome mums pasiūlyti 5 žvaigždučių, kaip atlygį.Jei jums nėra įvykdytos, mes labai atsiprašome už jūsų nepatenkinti patirties mūsų parduotuvėje.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, išspręsti problemą.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau iš anksto Dėkojame!Ir gerų produktų verta pasidalinti su savo draugais, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę vėl.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas