DELI Didelės Talpos Įrankių dėžė Trijų sluoksnių Lyginimo Storage-Box Nešiojamas Rinkinys, Meno Priemonės Apdailos Saugojimo Dėžutė

€38.34 €19.17 Nemokamas pristatymas

Žymos: es adapteris veidrodėliai, flamingo stick, lauke trumpas, konteinerių kečupas, 5d diamond tapybos pavasarį, paklode užtrauktukas, kontaktai adapteris veidrodėliai, dell lankstymo adapteris, adapteris degiklis veidrodėliai, nešiojamų pata adapteris.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Modelio Numeris: Deli
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Spalva: Oranžinė,Mėlyna
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Funkcija

1.Jis Tinka Šeimai Ir Pramonės Įrankių Parduotuvės, Greitai,Patogiai,Tvarkingai Prarasti Ir Pagerinti Darbo Efektyvumą

2.Naudojant Aukštos Kokybės Pp Plastiko, Kad Visa Sustorėjimas Lauke,Jokių Atliekų,Saugi Ir Aplinkos Protectionsuitable Šeimos Naudojimas

3.Trijų Denio Dizainas Leidžia Išnaudoti Erdvę Rinkinys,Ir Protingas Išplanavimas, Nėra Nei Daug Žmonių, Nei Iššvaistytos

Aprašymas

Pavadinimas: Didelis Daugiafunkcinis Rinkinys

Medžiaga: PP

Dydis: 32.5*18.5*14.5 cm

Spalva: Mėlyna, Oranžinė

Naudojimo Būdai: Kosmetikos, Vaistų, Raštinės Reikmenys, Įrankiai, Kt.

Pakuotė

1*Didelis Daugiafunkcinis Rinkinys

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Susisiekite Su Mumis

1.Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū !

2.Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.bet prašome leisti nedelsiant reaguoti ne verslo laikas.mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti taigi, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas