Yonntech 4000L/h Giliai Siurblys, Povandeninis Siurblys iš Nerūdijančio Plieno Vamzdžių, Siurblių 6.7 baras 0,75 KW, Lauko, Sodo Namų Siurbimo Mašina

€149.17 €117.84 Nemokamas pristatymas

Žymos: balta candy baras nustatyti, wp 9 wp9 oro aušinamas, sienos butelis openeer, balti "adidas" drobė, op apsauginės kaukės, šiltą naktį užuolaidos, wacth vyras automatinė, įrankiai šalis atostogų, nikons d3000 žibintai.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Matmenys: 84 x 9.4 cm
  • Modelio Numeris: 1JJ080057-AS
  • Tipas: Povandeninis Siurblys
  • Maks. Srautas: 4000 l / h
  • Sertifikavimo: CE
  • Prašymas: Siurbliai
  • Grūdelių dydis : maks. 0,3 mm
  • Ryšio kabelis: maždaug. 20 m (65 pėdų)
  • Temperatūros diapazonas: max 35 ° C
  • Naudojimas: Vandens
  • Elektros tinklo jungtis: 220 V / 50 Hz
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nominali Galia: 750W

Aprašymas:

Su šia galinga giluminis siurblys jūs galite lengvai ir patogiai vandens net iš didesnio gylio.Dėl jų visiškai retractability, jums gali skatinti vandens nuo iki 20m gylį.Tiek siurblio korpusas ir pavaros korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno.Visi vandens-guolių dalys yra pagamintos ne rūdžių medžiagų.Siurblys yra tinkami geriamojo vandens, gauti nerūdijančio plieno atveju.Tai yra dežute su jungikliu ir maitinimo jungtį ir žarną ar vamzdį ryšys (viršuje) sriegiu.

Savybės : 【Nerūdijančio Plieno korpusas】Tai nerūdijančio plieno, panardinami vandens siurblys, su dežute su jungikliu.Tiek siurblio korpusas ir pavaros korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, siekiant užtikrinti, kad povandeninis gerai siurblys rūdžių ir sūraus vandens atsparus, ir todėl yra labai tvirtas ir atsparus vandeniui ilgą laiką naudoti. 【ESMINIS PARAMETRAS】 Povandeninis Siurblys Įtampa: 220V 50HZ; Pristatymo greitis: max. 4000 L/h; kabelio ilgis: 20m(65.6 ft); Galia: 750W. 【DIDESNIS SIURBLIO GALVA ir SRAUTAS】- Galingas vandens srautas ir siurblys gali pasiekti 4000 L/h, o didžiausias galvos gali pasiekti 66m.Patogu ir efektyvu naudoti vandens.Sunkiųjų termoplastinė sparnuotės dizainas suteikia didelio srauto aukštyn ir didelė galva, geresnių veiklos rezultatų ir ilgesnį gyvenimą. 【PUIKIUS】Nerūdijančio plieno korpusas, prijungimo lizdas su jungikliu ir maitinimo jungtis, žarnų ar vamzdžių jungtis (viršuje) gija, gali būti montuojamas vertikaliai, Pramoninės klasės sunkiųjų muito, taip pat tinka ir namų naudojimo.Aukšto efektyvumo, hermetiškos variklis yra termiškai saugomų išvengti perkaitimo ir naudoja mažiau energijos. 【PLAČIAI NAUDOJAMI】Tai giliai siurblys tinka gavyba iš giluminių gręžinių požeminio vandens, ir taip pat naudoja upės, tvenkiniai, kanalai ir kiti vandens kėlimo darbai.Daugiausia naudojama žemės ūkio naudmenų drėkinimo ir kalnų vietovėse žmonėms ir gyvūnams naudojant vandenį, bet taip pat, drenažo miestuose, fabrikų, geležinkelių, kasyklų. 【 Kelis Filtravimo Akių】nerūdijančio plieno tinklelio, yra skirtas atrinkti priemaišų.Jei pernelyg pavidalo nuosėdos iš naujai pragręžtas gerai, rekomenduojama pridėti sluoksniu marlės įleidimo priešais filtravimo sistema pasinerti į vandenį, kad išvengti ilgų tuščiosios eigos sukimosi. 【 Pranašesnis Informacijos】Tai yra dežute su jungikliu ir maitinimo jungtį ir žarną ar vamzdį ryšys (viršuje) sriegiu. 65.6 ft vario pagrindinė viela, stipri elektros laidumas kištukas gali būti susijusios su elektros energijos tiekimas.

Specifikacijos: Spalva: Sidabrinė Sparnuotės: 10 vienetų, Nominali talpa: 750 W Apsisukimai: 2850 aps / min dalelių dydis: max. 0,3 mm, Medžiagos: nerūdijantis plienas Srautas: max. 4000 l / h Pristatymo aukštis: maks. 60 m Elektros laidas: apytiksl. 20 m Leistinas vandens gylis: 20 m Jungiamasis kabelis: apytiksl. 20 m Darbinis slėgis: max. 6.7 bar Temperatūra: max + 35 ° C Maitinimo jungtis: 220 v / 50 Hz Matmenys siurblys: apytiksl.870 x 95 mm

Pakuotė: 1 x Povandeninis Siurblys 1 x Valdymo Dėžutė 1 x 20M(65.6 ft) Kabelis

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas