Karšto pardavimo skaitmeninių ginklą mašina tatuiruotė jutiklinis ekranas PMU mašina skaitmeninis pmu mašina grožio centras

€366.71 Nemokamas pristatymas

Žymos: stogo žibintai derliaus, stogo lūpų fiat bravo, vasaros tuščiaviduriai batai, žieminės kepurės naujiena, megztinis šunims pavasario, didmeninės prekybos auto lemputės, megztinis mielas striukė, megztinis šuniui animacinių filmų, megztinis dvigubas šiltas.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA

Profesionalus skaitmeninis jutiklinis ekranas MTS & PMU antakių tatuiruotė mašina skaitmeninis pmu mašina antakių lūpų akių kontūro

Mūsų paslaugos:

1)1 vnt tvarka yra priimtina mums.

2)Pritaikymas yra

3)turime sandėlyje ir 1-100vnt, pagrindinis laikas 2-5days, 500-1000pcs, pasirengimo laikas yra 12-15days

4)Kas shippments 100% pilnas QC patikrinimą.

ARTMEX V11 antakių tatuiruotė mašina įžanga

1. Į Artmex V11 sistema suteikia pusiau permanentinis makiažas specialistas su state-of-the-art kompiuterinės technologijos.Tai yra pageidautinas sistema nuolatinis make-up menininkai, kaip jis yra idealus tatuiruotė antakių, vokų, lūpų, ir apimantis iki randus ir senas tatuiruotes.

2. Į Artmex tai rotorinis variklis yra sklandus ir tylus, bet galingas ir judrus,bauda atstovavimo aukščiausios vokietijos inžinerijos.Ji turi daugiau galios nei bet kuris kitas pasukimo įrenginiai iš savo pobūdžio.

3. Adata dažnumas gali būti reguliuojamas nuo 50 iki 180 pradūrimui per sekundę.Plius jis jaučiasi labai sklandžiai į rankas.Su didesnės galios, gydytojas gali atlikti bet kokias kosmetikos ir medicinos procedūrų.

4. Į Artmex skaitmeninis permanentinis makiažas mašina yra skirtas padėti gydytojui atskirti skirtingos taikymo sritys, aš.e.akys, lūpos, antakiai ir medicinines procedūras, pavyzdžiui, randus ir tatuiruotė padengti ups.

Funkcijos įvadas

1.Didelis, spalvingas ir mados touch ekranas, rodo seanso trukmė, ir adatų keitimo dažnis.

2.Sklandus ir tylus, bet galingas rotorinis variklis.

3.Patogus ir lengvas pen leidžia nuolat judrumas ilgiau sesijos.

Specifikacija

Parametras

Pavadinimas

Permanentinis Makiažas Tatuiruotė Mašina Antakių Lūpų Pasukimo Pen Artmex v11 MTS&PMU Sistema

Adatos ilgis

0.25~3.0 mm

Adatų skaičius

1R,2R,3R(0,35 mm),3R(0.40 mm),4F,5R;MTS Adata

Maitinimo šaltinis

Laidinio kabelis

Korpuso medžiaga

Metalo

Greitis

10Levels skaitmeninis greičio reguliatorius

Adapterio įtampa

110-240v

Dydis

400mm*280mm*80mm

Darbo Dažnis

95-145/sec

Svoris

2.3 kg

Accessrories

1 x Artmex Šeimininko Kūną

1x Artmex Handpiece

1 x Handpiece Stendas

1 x Adapteris

2 x Kabeliai

6 x Adata (R1)

Paketas rodo

Tai permanentinis Makiažas V11 yra įrengta išskirtinį rinkinį, įskaitant 1x Artmex Priimančiosios;1x Artmex Handpiece;1x Handpiece stendas;1x Adapteris (110-220V +/-10%);2x Kabeliai;6x adata-kasetes;adata rūšių:1R,2R,3R(0,35 mm),3R(0.40 mm),4F,5R;MTS Adata.

Shenzhen CENTURYLUX technologija yra profesionalus gamintojas, grožio įranga, medicinos įranga, odos analizatorius sistemos grožio salonas produktai, įskaitant VEIDO, RF, PDT Mašina, Dulkių kūno formavimas sistemos, netoli infraraudonųjų spindulių lazerio ir vandens deguonies jet sistema, lazerio ir ilgalaikis makiažas prietaiso.

Su stiprus R&D ,QA &QC , mes buvo parengti ir pradėti įgyvendinti naujus produktus nuolat.Siekiant pateikti geriausius produktus ir paslaugas, mes buvo pastatytas modernių kokybės valdymo sistema, kuri yra griežtai laikantis ISO9001 & ISO13485 standartus.Su geros kokybės ir prieinamą kainą, mūsų produktai yra eksportuojami į daugiau nei 20 šalių ir regionų dabar.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas