Oru Pripučiamos Sėdynės Pagalvėlės, Kilimėlis Slėgio ribojimo Kėdė Pagalvėlė Ortopedijos Sėdynės, Biuro Kėdės, Automobilių

€16.54 €12.07 Nemokamas pristatymas

Žymos: kėdė offic, stalo žaidimas, kėdė comput, gamer sėdynės, Kėdė, kėdė kompiuterinis žaidimas, fotelis gamer, kėdė, stalas, kėdė akių, amerikos baldai, baro kėdės.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Medžiagos Tipas: Kita

Oru Pripučiamos Sėdynės Pagalvėlės, Kilimėlis Slėgio ribojimo Kėdė Pagalvėlė Ortopedijos Sėdynės, Biuro Kėdės, Automobilių

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Įgaubtas oro skyles forma unikalus remti jėga, plisti slėgio aplink klubo nuo taškas, linija ir paviršius, ilgai sėdi PP yra ne plokščia, formuoti gamtos klubo beautifying.

Didelio elastingu Lycra, audinio, odos draugiškas, kvėpuojantis, sausas ir kietas, sumažinti prakaito ir karščio.

Pagalvėlė apačioje yra 40000 A-klasės priešslydžio sistema daleles, reguliariai šešių pusių Formos, tankus, apdaila turi adsorbcijos poveikį bet kurios medžiagos, paviršiaus.

Guolių talpa 200kg, nėra oro nutekėjimo ir deformacijos.

1.3 D trimatis oro pagalvės su slėgio sumažinimo efektas, ilgai sėdi ir ne nuovargis.

2. Negilus griovelis konstrukcijos, ventiliacijos, patogų jausmas.

3. 3D trimatis oro pagalvės, išvaikyti jėga taškų sėdmenų ir šlaunų, vidaus oro srauto pokyčius su sėdi laikysena, labiau tiks sėdmenų kreivė.

4. Galite pridėti vandens dizainas, laikyti vėsioje vietoje sėdi jausmas, sėdint ilgą laiką nėra karšta.

5. Atlošo yra ant linijos sinchroniškai: jis tinka biuro kėdė ir automobilinė kėdutė su pagalvę, kad būtų išvengta sumišimą sandariai atgal po to, kai sėdint ilgą laiką.

Specifikacija:

Medžiaga: TPU

Tinka: Susisiekimas, Biuro Kėdės, Automobilių, Namų Gyvenimo ir pan.

Spalva: maskuojanti mėlyna / juoda / tamsiai pilka

Produkto svoris: 265g

Gaminio dydis: 35x35cm

Pakuotės Turinys:

1 x Oru Pripučiamos Sėdynės Pagalvėlės

1 x Pripūtimo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Cleren.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Cleren.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas