Naujausias Ponios Tinklelio Nėriniai Sudurti Chemise Babydoll M-3XL Plius Dydis Mados Atsitiktinis Seksuali Moteris Juoda Seksuali Suknelė Erotika

€15.07 €7.69 Nemokamas pristatymas

Žymos: suknelė kelnaitės, seksualus vinilo zip, moterų sleepwear chemises, sexy kelnaitės marškinėliai, skraiste rinkinys, kojos sexy vinilo, seksualus vinilo apykaklės, moterų kelnaitės chemises, seksualus vinilo chaine, chemise.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Rankovės Stilius: Petnešos
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Siluetas: A-LINE
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Iškirpte: V-Kaklo
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Jei jūs patenkinti bet kokio pobūdžio problema ( Prieš priimdama užsakymus ; Per priimame užsakymus ; Nuo užsakymų priėmimo ), prašome susisiekti su mūsų KLIENTŲ APTARNAVIMO.

① Apie problemą su nuolaida , kaina.

② Apie atsargų , logistikos ir pristatymo laiką.

③ Apie paslaugas Po pardavimo ( grąžinamoji išmoka , ir ginčų ) .Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, prieš imantis veiksmų.

④ Didmeninė ir Dropshipping yra sveikintinas.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

Mados dizaino,100cm visiškai Naujas,aukštos kokybės!

Medžiaga: Nėriniai

Spalva: Juoda

Dydis:M/L/XL/2XL/3XL

Pastaba:Paprastai kalbant, Azijos dydis yra mažesnis nei ES/JAV/UK dydis, todėl, kad jūs geriau naudoti panašių drabužių, palyginti dydį, prieš jūsų pirkimo.

Yra 2-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Pakuotė: 1 vnt seksuali Suknelė +G-String

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas