Nemokamas pristatymas 100vnt "PASIDARYK pats" 5mm, Oranžinės, Geltonos lempos F5 Turas Super ryškią šviesą skleidžiančius Aukštos Kokybės LED DIP Trumpos kojos

€2.44 Nemokamas pristatymas

Žymos: žvakė street, 50w 220v lustas, E10, grindų lempos šiaurės, dmx led rgb, led par, drl hyundai tucson, grindų lempos, henglong m1a2, duomenys video.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Elemento Tipas: Kamuolys
  • Modelio Numeris: 5mm Oranžinė
  • Įtampa: 2-2.4V
  • Dabartinis: 20mA

Mažas dydis

LED yra iš esmės labai mažų plokštelių, kad yra aplieti epoksidinių, todėl yra labai maži ir labai lengvi.

Antra, mažos galios)

LED suvartoja palyginti nedaug energijos.Paprastai, darbinė įtampa LED yra 2-3.6 V. Tik labai silpnos srovės, yra reikalingos normaliam šviesos spinduliavimas.

Trečia, ilgas tarnavimo laikas

Su teise srovės ir įtampos, LED gyvenime gali pasiekti 100.000 valandų.

Ketvirta, didelio ryškumo, mažai šilumos

LED naudoja šaltą šviesą skleidžiančių technologijų ir yra daug mažesnis šilumos kiekis, nei lygiavertį bendrojo apšvietimo šviestuvas.

Penkta, aplinkos apsauga

Šviesos diodai yra gaminami iš netoksiškų medžiagų, skirtingai nei liuminescencinių lempų, kurios gali sukelti taršą, ir šviesos Diodai, taip pat gali būti perdirbtas.

Šeši, patvarus

LED yra visiškai aplieti epoksidinių, kuris yra stipresnis nei elektros lemputės ir liuminescencinės lempos.Nėra jokių atskirų dalių lempa kūno.Šios savybės leidžia LED neįveikiama.

Taikymo LED

Nes spalva, dydis, forma, šviesos intensyvumas, skaidrumą ir šviesos diodas skiriasi, šviesos diodas turi būti atitinkamai parenkami pagal faktinius poreikius.Kadangi šviesos diodas yra didžiausia tiesioginė srovė IFm ir didžiausias atvirkštinę įtampą VRm, reikėtų užtikrinti, kad ji neturi viršyti šią vertę.

Taikoma: automobilių elektronika, žaislai, šviečiantys dovanos, apšvietimo, žibintuvėlis, avarinis apšvietimas, įspėjamieji žibintai, ugnies žibintai, elektros prietaisų... 5mm Oranžinė pakuotė 100vnt Maks.Pirmyn Įtampa:600-610NM Maks.Atvirkštinė Įtampa: 2.0-2.6 V Max.Tiesioginė Srovė: 20MA

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas