6PCS Moliūgų Vaiduoklių Festivalis Vaikams Saldainių Maišą Dovanų Maišelis Apgauti ar Gydyti Saldainiai Rankinės "PASIDARYK pats" Saugojimo Krepšiai

€5.98 €3.11 Nemokamas pristatymas

Žymos: baterija atveju "pasidaryk pats" qc20, baterija canon lp e17a, baterija atveju, moto g5g, baterija casals drakonas, baterija atveju, "iphone" r, baterija atveju garbę 9i, baterija atveju 2 vnt, baterija atveju, nitecore, baterija žvakės dramblio kaulo.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • 3 funkcija: Apgauti ar Gydyti Krepšiai
  • 2 funkcija: Krepšys
  • 4 funkcija: Slapukas Krepšiai
  • Funkcija 1: Saldainių maišelis
  • Funkcija 5: Tote Bag

Aprašymas

Dizainas yra super mielas saldainių maišą, kad ir vaikai, ir tėvai norėtų pasirinkti.Ši dovana krepšys yra lengvas nešiojamų atlikti.Su modelio, ji bus pritraukti žmonių dėmesį.

Tai geriau saldainiai vežėjas nei krepšius ar bakalėjos maišai.Linksmas dizainas daro daugiau įdomus!

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Popierius.

- Dydis: Apytiksl. 16 x 7.5 x 10.

- Pagaminta iš pasirinktų medžiagų, dydžio puikiai, kaip maišas vaikams, ne per didelis, kad jį tempia ant žemės, daug vietos saldainiai.

- Šį dovana krepšys yra lengvas nešiojamų atlikti.Su modelio, ji bus pritraukti žmonių dėmesį.

- Tai taip ir yra gera priemonė jauno amžiaus mergaitėms arba berniukams, kad eiti ne apgauti ar gydyti, kai arba kostiumas šalis.

- Puikus pasirinkimas, kaip dovana savo vaikams, siekiant apgauti ir gydyti šalis; taip Pat galėtų būti taikomas rinkti mažų žaislų, užkandžiai, pieštuku ir t.t.

- Ne tik puikus gydyti krepšiai, jie taip pat yra puikus goody maišelius ar gimtadienio naudai, krepšiai, haunted house, rekvizitas, dekoracijos, sezoninis dekoro elementų ir daugiau.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

6 x Dovanų Maišeliai

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas