Pet Atliekų Biologiškai suyrančių Maišelių Pastatytas su Sunkiųjų EPI Plastiko Nuotėkio Įrodymas, Ekologinio Draugiškas Elegantiškas Temperamentas Žavinga Ir Turtinga

€13.48 Nemokamas pristatymas

Žymos: krepšys balionėlis atliekų, šiukšlių, plastiko atliekų dozatorius, atliekų maišelis keliauja, pet atliekų dozatorius, šuo atliekų maišelis balionėlis vaikšto, custom pet atliekų maišelis dozatorius, atliekų maišą šiukšlių dėžę, reklamos pet atliekų maišelis dozatorius, birių atliekų maišelis dozatorius, kakoti atliekų maišelis dozatorius.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Šunų Vada Elemento Tipas: Pooper Scoopers & Krepšiai
  • Modelio Numeris: Pet Atliekų Maišai

Produkto Aprašymas: Elementas, Tipas:Pet Atliekų Maišelis ir Balionėlis Kiekis(ritinys maiše):15 vnt Dydis:6x4cm/2.36x1.57 Dydis(atsiskleidžia):23x33cm/9.06x12.99 Funkcijos: 1. Šis krepšys yra patogus jums rinkti ir valyti kakoti savo augintinio, kai lauko, išlaikant higienos. 2. Pagaminti iš biologiškai skaidomų medžiagų, jis yra ekologiškas ir nekenksmingas pasaulyje mes gyvename. 3. Yra nemokama atliekų maišelis balionėlis už 16 ritinėliai, atliekų maišai, todėl, kad jūs galite įdėti kakoti maišelį ir į jį, kuris yra patogus laikyti maišuose. 4. Dozatorius pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, todėl, kad jis yra patvarus, ir jis yra sukurtas su pavadėliu įrašą, kuris yra lengvai galite pasivaikščioti savo šunis. 5. Atliekų maišelis yra lanksti ir sandarus, užtikrinti, naudojimo saugos ir išlaikyti švarų jūsų rankose.Paketą Sudaro: 1 x pet atliekų maišelis(1/8/16 ritinius) 1 x atliekų maišelis dozatorius( 16 ritinėliai, atliekų maišai) Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas