Minkštos TPU NS Jungiklis Itin Atsparus Įbrėžimams Kovos su Patenka Protecti Plona Minkšta Guma Silicio Odos Atveju Apsauginis Dangtelis

€1.94 Nemokamas pristatymas

Žymos: lauke siurprizas, odos jungiklis, shell jungiklis, nintendo jungiklis korpuso, analoginis ns dangtis, padengti nintendo jungiklis, nintendo jungiklis lite decal, NINTENDO JUNGIKLIS, nr padengti namas, nintendo jungiklis odos.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Modelio Numeris: TPU apvalkalas, skirtas jungikliui NS
  • Prekės Pavadinimas: gsl
  • Nintendo Modelis: NINTENDO JUNGIKLIS

Paketą, Įskaitant:

1*Pilnas draudimas Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis

dydis:

21*9.5*1.5 cm

Savybės

1. Išlaikyti savo Konsolės saugus ir apsaugotas stilius, su šios odos atveju. 2. Neslidus paviršius yra puikus teikti geresnį sukibimą pagerinti žaidimo našumą. 3.Visi sąsaja, uostų ir mygtukus galima tiesiogiai naudoti. 4.Puikiai suderinama su Jungikliu.Skaidrus, paprastas dizainas pagerina jos labiausiai gamtos grožį. 5. Tikslumo išpjovos, kad būtų lengva pasiekti, kad visi uostai / mygtukai. 6. Plonas atveju, kad nebus įtraukti nereikalingų dydžio ar svorio. 7. Lygus paviršius leidžia jums jaustis patogiai. 8. Apačioje dizainas yra puikus Turėtojas Stovėti. 9. Anti-scratch kietos PC korpuso medžiaga suteikia maksimalią apsaugą. 10. Sustiprinti kampai apsaugo nuo smūgių, lašų, dulkių ir pirštų atspaudai. 11. Tvirtas ir patvarus. 12. Jei yra padalintas į 5 dalis, jums nereikės nuimti atveju imtis Džiaugsmą-Con off.Suderinama Marca/Modelo:Nintendo Žanras:Nintendo Nintendo Jungiklis Jei jūs netyčia lašas,jis turi gerą buferinė poveikį,kuris gali apsaugoti jūsų tvarkyti nuo sugadinimo.tekstūra yra minkšta,jaučiasi labai gerai; lengvas,geras atsparumas slydimui,geras skaidrumas spalva:Maskuojanti Žalia/Balta/Juoda Medžiaga:Silicio dioksido gelis

Pašarai:

1. Prašome Patvirtinti, Kad Gavo Iš Produktų, Po To, Kai Jūs Turite Juos. 2. Jei Turite Bet Kokių Klausimų Produktų Gavote, Prašome Susisiekti Su Mumis Laiku Ir Mes Stengiamės, Išspręsti Problemas Ir, Kad Esate Patenkintas. 3. Prašome Pateikti Mums Teigiamų Atsiliepimų, Jei Jūs Patenkinti.Jei Ne, Prašome Susisiekti Su Mumis Prieš Palikdami Neigiamą Arba Neutralų Atsiliepimą.Mes Dirbame Su Jumis, Kad Išspręsti Visas Problemas.

Telefonas/Whatsapp Numeris:8618598013303

Mes esame gamintojas, lankstesnis dėl pristatymo laiko ir pritaikoma OEM paslaugas.Mūsų gamykla yra įsikūrusi Shenzhen Mieste, Kinija.Jūs galite skristi į Shenzhen Baoan oro uosto tiesiogiai, mūsų gamykla yra apie 15 minučių automobiliu iš ten.Mes atvyks į gamyklą iš oro uosto.Kviečiame apsilankyti mūsų gamykloje.Kokybė yra prioritetas.Mes visada teikiame didelę svarbą kokybės kontrolė nuo pradžios iki pabaigos.Mūsų gamykloje įgijo FCC, ROHS sertifikavimo.OEM/ODM užsakymai yra šiltai laukiami pagal tam tikras kiekis.Jūsų brūkšninį kodą ir logotipas gali būti atspausdintas kartoninė pakuotė pagal tam tikras kiekis.Susisiekite su manimi, Jūs turėsite amazin verslo eksperimentą.

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas