HD P2.5 480x480mm Etape Reklamos SMD2121 Patalpų LED Ekranas, Liejimo Aliuminio Kabineto Nuoma LED Vaizdo Siena, led Ekranas

€206.49 Nemokamas pristatymas

Žymos: ekranas led rgb, led p4, p25, p4, 64x32 led, matricos rgb, led skydelio ekranas, vidaus led ekranas, led p4 skydelis, kabineto ekranas.

Yra sandėlyje

Aprašymas

  • Pikselių: 2,5 mm
  • ministrų kabineto nutarimu : 192*192dots
  • Vamzdis Chip Spalva: Spalvotas
  • LED Tipas: SMD2121
  • Prekės Pavadinimas: SZLIGHTALL
  • Rodymo Funkcijos: Video
  • Skenavimo režimas: 1/32scan
  • Modulis dydis: 160X160mm
  • Modulio Rezoliucija: 64x64dots
  • Naudojimas: patalpų
  • Modelio Numeris: P2.5mm
  • Įėjimo įtampa: 110-220v
  • kabineto dydis: 480*480mm
  • Gyvenimo trukmė: 100000hours
  • Ryškumas: 2000CD/kv.m.

Patalpų P2.5mm 480x480mm Led Panel, Liejimo Aliuminio Led Ekranas

Aliuminio die-cast būsto nuomos būsto nuomos, nei bendrosios privalumai:

1. Lengvas: per kvadratinė dėžutė sveria tik 24kg, viena dėžutė sveria 8KG, vienas asmuo gali būti viena vertus, taupymo įrengimo metu; 2. Plona dėžutė: dėžutė su liejimo aliuminio, didelis stiprumas, kietumas, didelio tikslumo, lengvai deformacijos, jo storis yra tik 80mm; 3. Ekrano Ping: paviršiaus lygumo paklaida-mažiau nei 0,2 mm, veiksmingai panaikinti mozaika; 4. Išardymo ir greitai: box prijungtas aukštyn ir žemyn su greito fiksavimo mechanizmą, traukti dvi rankenos 90 laipsnių užrakinti dvi spintos, 10s užbaigti kabineto įrengimas, aukšto montavimo tikslumo.Talpyklos ir laidų ryšį, greitas ir patikimas, kuri yra graži išvaizda, bet ir pasiekti realią prasmę greito išardymo; 5. Lengva priežiūra: modulinė projektavimo, montavimo ir išmontavimo lengvas montavimas Ekraną bet kur, paprasta išlaikyti 6. Tolerancija: nauja struktūra, sukurta siekiant patenkinti kėlimo laminuotos reikalavimus, kad būtų laikomasi vidaus ir lauko reikalavimus.Lauke vienas, suderinami su įvairių pikio, vidaus-lauko modulio suderinamumas 7. Aukštos pilka didelio atnaujinimo dažnis dizainas,gradacija 14 bitų,vaizdo atnaujinimo dažnis virš 960Hz 8. Mažas puiki šilumos dizaino ir aušinimo veiksmingumą, be išorinio ventiliatorius, oro kondicionavimo sistema, žemas triukšmo lygis; šviesos lange svorio, mažo installationcosts reikalingas; Mažas kabinetas energijos vartojimo, taupymo ir veiklos sąnaudos.

Taikymo Srityje

* Verslo Organizacijų: prekybos Centrų, didelių prekybos centrų, žvaigždė-įvertinti viešbučiai, kelionių agentūros * Finansinių Organizacijų: Bankai, draudimo įmonės, pašto skyriai, ligoninės, mokyklos * viešosiose Vietose: Metro, oro uostuose, stotyse, parkuose, parodų salės, stadionai, muziejai, komercinių pastatų, konferencijų salės * Pramogos: Kino teatrų, klubų, etapai

Kabineto Informacija

Dydis: 480x480mm Rezoliucija: 192x192dots

LED Ekranas Atveju

Gamybos Procesas

Sujungimo sistema

Įrengimo Būdas

Tai gali būti tvirtinamos prie sienos, pagal polių paramos gatvėje, ant pastato, arba už scenos nuoma kabinti tenkinti tokį prašymą koncertų scenos fone, renginys, paroda, live transliacijos, live meeting, banketų, pobūvių ir kt., parodyti turinį, ko tu nori, video, grafika, animacija ir pan., sujungti su PC kompiuteryje arba tinkle,ar galite nuotoliniu būdu valdyti su asinchroniniu sistema, Wifi kontrolės, 3G kontrolės.

Mūsų bendrovė

SZLIGHTALL Optoelektronikos Co.,LTD yra aukštųjų technologijų integruota įmonė, kuri specializuojasi plėtros, gamybos ir pardavimo LED ekranas su profesinės technikos ir plėtros komanda, mes produktas, led ekranas, led ekranas, modulio, led ekranas, kontrolės kortelės, power led ekranas, ir kiti led ekranas, priedai ir kt.Yra daugiau kaip 10 metų patirtis, modernūs gamybos ir bandymų įrangos,puikiai įmonės valdymo sistema,aukštos kokybės mokslinius tyrimus ir valdymo komanda, aukštos kokybės led ekranas valdiklis, visi aukščiau pateikti mums tapti populiarus tiekėjas.Su mūsų aukštos kokybės ir paslaugų mūsų produktai buvo eksportuojami į įvairias šalis ir regionus Pietryčių Azijoje, Australijoje, Europoje ir Amerikoje ir pan.

Mūsų pažymėjimą

Pakavimas Ir Pristatymas

Pakuotės su mediniais atveju ir skrydžio atveju, prašome patvirtinkite, kad kuris jums patinka.

*Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt. *Jei norite pristatyti led ekranas, lenta jūros pls pasakykite mums, mes citata jums vandenyno krovinių.

Susisiekite Su Mumis

pakuotė

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Reitingas: 0 out of 5 (0 votes)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas